Juniorul Oak

Se uită la mine cu ochi drăgăstoși și râde cât îl ține gura lui fără dantură (încă).

Eu îmi zic că simte că sunt mama lui și uite cum mă privește și ce se bucură că mă vede.

Pe naiba! Dacă îl așez pe masa de înfășat și se uită la tavan, imediat îi apare aceeași privire drăgăstoasă în ochi și râde de leșină, de zici că tavanul l-a ținut în pântece nouă luni.

Râde la orice îi iese în cale.

Când stăm în cafenea, râde la toți oamenii din jur.

Iar noi, când vedem câte o persoană în căutare de afecțiune, ne gândim să îi facem ziua frumoasă, luăm o mină surprinsă și îi spunem: ¨Wow, dar cum mai râde bebelușul când vă vede! Extraordinar, ce vă place!¨.

Și omul se bucură că, în sfârșit, există cineva pe lume care îl iubește.

Iar noi omitem să precizăm că juniorul Oak se comportă la fel și cu stâlpii de înaltă tensiune din parc.

Stefan-1-1-page-3A venit pe lume la 14 ani și 3 săptămâni după fratele său, tânărul LOL. A fost un copil dorit, planificat, așteptat ca soarele de pe cer.

Apariția sa urma să schimbe foarte multe în viețile noastre și niciunul dintre noi trei nu știa cum urmează să gestioneze toate schimbările.

Cu temeri și curaj am hotărât că ne dorim un nou membru în familie.

Și apoi, ca prin minune, toate lucrurile necunoscute cărora urma să le facem față s-au dovedit surmontabile cu mai multă ușurință decât credeam.

Acolo unde urma să fie mai greu, viața însăși a venit cu soluții neașteptate.

File-29-03-2014-11-27-16-page-1

Oak s-a remarcat încă de la început prin cantitatea record de lapte pe care o poate consuma.

Am comandat atât de mult lapte de pe Amazon, încât ni s-au blocat conturile de câteva ori pentru vreo zece zile, oamenii de acolo suspectându-ne, probabil, că avem vreo afacere care presupune contrabandă cu lapte pentru bebeluși.

Ca să nu rămânem fără lapte în preajma Sărbătorilor, am luat la rând toate magazinele din oraș și am reușit să strângem 384 de sticluțe, pe care le puteți admira în poză, frumos așezate în formă de inimoară în jurul mâncăciosului.

Spre deosebire de LOL, care – conform instrucțiunilor de pe net – a ascultat Mozart încă de când era din fază de embrion, Oak a fost crescut cu ¨The Voice UK¨,  sezonul 3.

O să vă spun dacă ¨The Voice¨, Tom Jones și Kylie Minogue stimulează creierul bebelușilor la fel ca Mozart, după ce o să am concluzii relevante cu privire la acest aspect.

Ca orice vedetă care se respectă, juniorul Oak are mai multe nume de scenă: “Țopăilă” (dat fiind că din trimestrul I  de sarcină și până la naștere a fost foarte greu de ¨imortalizat¨ la ecografie, fiind într-o continuă mișcare), Ga-Ga, Mini-bufbuf sau Gucci (asta nu știu de unde i se trage!). 

1d7c8daeff653d66_mDacă fără știrea noastră prinde o hârtie și o rupe în bucăți constatăm că e chitanța de lumină sau actul casei.

Dacă e să fie interesat de un fir, precis firul ăla duce la priză.

Dintre toate jucăriile, cea mai frumoasă e telecomanda.

Iar cel mai amuzant zgomot îl face laptopul atunci când se lovește de podea.

Presimt că o să de distrăm mult cu juniorul Oak în următorii ani.

Până când va deveni și el un tânăr LOL și ne va servi câte un BRB (n.a. be right back – vă reamintesc traducerea) ori de câte ori noi o să îl plictisim povestindu-i ce drăguț era el când era mic și făcea simpaticele lucruri de mai sus.

———————————————-

Ce ar fi dacă ați subscrie la acest blog? Promit să nu vă invadez viața cu mai mult de un text pe lună. Si nu uitati, daca v-a placut.. LIKE si SHARE. Multumesc!
    Share Button
    0 Comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *    Hit Counter provided by orange county divorce attorney