Pregătiți salteaua și conservele: se lansează noul iPhone

Nu știu prin alte părți cum este, dar prin Munchen, cu trei zile înainte să se pună în vânzare noile telefoane, oamenii și-au luat salteluța, păturica, scăunelul, cafeaua, țigara și s-au așezat la coadă. Poza asta am făcut-o în fața magazinului Apple, cu 48 de ore înainte să înceapă vânzările.

Bunăoară, cumpărătorii s-au prins că e posibil ca Apple, ăsta, să nu aibă decât vreo 20 de telefoane de vânzare. Și, dacă nu stai la coadă cu trei zile înainte, cum să prinzi și tu unul?

 

image-7

image-9

image-8

Sau poate se răzgândește (Apple). Vinde telefoane o zi, două și după aceea le retrage de pe piață. Ce te faci?

20140918_173814_resized

20140918_173819_resized

20140918_174023_resized_1La noi în casă e acum o dezbatere importantă.

Domnul Double Espresso zice că ar trebui să am și eu un telefon din ăsta. Nu de alta, dar de o bună bucată de vreme, telefonul meu arată așa:

IMG_8303

Iar eu, care nu am avut în viața mea iPhone, protestez.

Păi cum să îndrăznesc eu să iau unul din telefoanele pentru care oamenii ăștia își dau trei zile din viață?

Merit să am un astfel de telefon eu, care n-am dormit o noapte, măcar, sub cerul liber?

Eu, care n-am mâncat șaorme în față la Apple?

Care în tot timpul ăsta am făcut duș, am băut apă plată – ba am fost și de două ori la piață și chiar am gătit o ciulama de ciuperci?

Categoric, nu merit să am așa ceva.

M-ar urmări toată viața figura tristă a băiatului ăstuia care a făcut bătături în tălpi stând la coadă, și căruia aș simți că îi iau telefonul de la gură.

20140918_173751_resized

——————————————–

 

Ce ar fi dacă ați subscrie la acest blog? Promit să nu vă invadez viața cu mai mult de un text pe lună. Si nu uitati, daca v-a placut.. LIKE si SHARE. Multumesc!
  Share Button
  2 Comments
  • Lucian
   September 23, 2014

   Eu cred ca e o strategie de marketing. Nemtii sunt destul de civilizati si nu cred ca se zbat ei chiar asa. Mai ales ca poti sa comanzi online si-ti vine acasa. Daca insa aglomeratia e pe bune, inseamna ca e o reducere foarte foarte substantiala pentru primii cumparatori, ceea ce, iar ne duce la……marketing.
   Oare ca sa-ti iei 2 telefoane trebuie sa stai 6 zile la coada?

   • Lady Cappuccino
    September 23, 2014

    Lucian, eu am impresia că îmbulzeala asta e pe bune. Eu nu sunt fan Apple, însă am constatat – așa, de pe margine – atașamentul pe care il au față brand oamenii care folosesc Apple. Eu nu cred ca vreun utilizator Samsung si-ar fi luat salteaua si ar fi dormit trei nopți în fața magazinului, dar pot să cred ca fanii Apple fac asta. Sincer, și eu m-am întrebat cum e posibil să dormi trei zile în stradă, doar ca să fii printre primii care au iPhone 6. Nici măcar nu cred că a fost vreo reducere. Mie mi se pare că e pur și simplu un fenomen, care se numește Apple și care (inca mai) genereaza astfel de reacții din partea consumatorilor.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *  Hit Counter provided by orange county divorce attorney