10 Comments
  • Dobos Mihaela
   November 17, 2014

   Draga Carmen, imi face placere sa citesc randurile tale. Sunt sincere si mi se pare ca exprima consensul in care te afli tu cu tine. Sau mai bine spus efortul lent ( nu ma refer la o lentoare a temperamentului ci la o stare programata parca), candid pe care il faci clipa de clipa si ceas de ceas- uneori inconstient de a te cauta pe tine. Ce este minunat , este faptul ca mai totdeauna te gasesti . Si atunci , te poti coresta , te poti imbogati , te poti bucura de tine. Dar tu nu esti intreaga decat alaturi de familia ta si de ” minunatii tai prieteni”-asa cum ii numesti.
   persevereaza si incearca sa patruzi mai adanc in EU-ul tau.
   Vei avea noi revelatii
   Te imbratisez

   • Lady Cappuccino
    November 17, 2014

    Ce pot sa spun decat ca ma impresionati ca de fiecare data cu acuratetea cu care intelegeti lucrurile si cu modul direct de a exprima fara rezerve ceea ce ganditi! Imi doresc sa impartasesc pe acest blog experientele prin care trec adaptandu-ma la o noua viata. O viata in alta tara, o viata imbogatita de aparitia unui bebelus, o viata care m-a facut sa imi regandesc prioritatile. Imi doresc ca aceste lucruri sa imbogateasca si vietile celorlalti si, asa cum spuneti,acest lucru ma face sa explorez propriul meu eu, ba cu timiditate, ba cu curaj… Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine in acest moment!:) Este extraordinar de important pentru mine sa va stiu alaturi, asa cum ati fost in multe momente importante!

  • Cora
   November 26, 2015

   Imi place ce citesc :)!

   • Lady Cappuccino
    November 29, 2015

    Draga Cora, ma bucur tare pentru aceasta apreciere! Multumesc!:)

  • simona
   December 28, 2015

   Lady Cappuccino mi-a placut cum mi-ai transmis emotiile tale. Esti foarte buna de scris scenarii pentru seriale americane…Am recunoscut-o pe Carrie in stilul tau! cred ca te-am influentat ceva personajul ei… Asa simt.

   • Lady Cappuccino
    December 28, 2015

    Draga Sim, am simtit un gol in stomac:). Tu, care ai stat o viata alaturi de unul dintre cei mai mari umoristi romani…sa spui asta despre mine! Ai reusit sa ma bulversezi! Nu mai am cuvinte decat…sa iti multumesc, asa, simplu!:)

    • Simona
     December 28, 2015

     Am vrut sa scriu ” te-a” nu “te-am” influentat… Egoista din mine… Dar, serios, very good! Indeed!

     • Lady Cappuccino
      December 28, 2015

      Din greseala, chiar ti-a iesit! Asta e adevarul:m-ai influentat in foarte multe privinte.

  • Cristina Tudorică
   December 28, 2015

   Emoționant! Bine punctat. Felicitări!

   • Lady Cappuccino
    December 28, 2015

    Ma bucur ca am reusit sa aduc un strop de emotie! Si iti multumesc foarte mult pentru aprecieri, Cristina! Ma fac fericita!:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *